Installatie van TotalFlow PM PDF Print Driver ongedaan maken in Mac OS X

Ga als volgt te werk om de installatie van TotalFlow PM PDF Print Driver ongedaan maken in Mac OS X:
  1. Meld uzelf aan bij Mac OS als beheerder.
  2. Ga in Toepassingen naar de installatielocatie van het stuurprogramma en klik op het pictogram Ricoh TotalFlow PM PDF-printerstuurprogramma verwijderen.
    U ziet het dialoogvenster Installatie van Ricoh TotalFlow PM PDF-printerstuurprogramma ongedaan maken.
  3. Klik op Installatie ongedaan maken.
  4. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om het ongedaan maken van de installatie te starten en klik op OK.
  5. Klik op Gereed om de toepassing af te sluiten.