Kopiëren naar map-activiteiten aanmaken

Om de taakbestanden naar een opgegeven map te kopiëren, dient u een Kopiëren naar map-activiteit aan te maken en aan de workflow toe te voegen.

Een Kopiëren naar map-activiteit aanmaken:

1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Bewerkingen.
  3. Klik links op de pagina in de Objecten-pod op Workflows.
  4. Selecteer de workflow die u wilt bewerken, klik op Meer en klik vervolgens op Editor en eigenschappen.... Of selecteer een workflow en klik op Workflow bewerken het pictogram Workflow bewerken.

De workflow wordt weergegeven in de Editor-pod.

5. Ga naar het gedeelte Standaard van de Activiteiten-pod, selecteer de activiteit Kopiëren naar map en klik op Kopiëren....
  6. Stel in het dialoogvenster Activiteit kopiëren waarden in voor alle vereiste eigenschappen.
    1. Vink de optie Bestanden overschrijven aan wanneer de bestandsnaam al bestaat in de door u opgegeven map en u dit bestand wilt vervangen.
    2. Selecteer Bij fout Kopiëren naar map inschakelen en gebruik de Bladeren-knop om de naam en locatie van de map op te geven waarnaar de taakbestanden moeten worden gekopieerd. De bestanden worden naar de server gekopieerd. Zorg dat de doelmap schrijfrechten heeft. Gebruik het pictogram voor toevoegen, , om een nieuwe map aan te maken indien de map nog niet is aangemaakt.
      Bladeren naar map op server
  7. Klik op OK.

U ziet de nieuwe activiteit in het gedeelte Aangepast van de pod Objecten.