Servereigenschappen instellen

Servereigenschappen gelden voor de algehele TotalFlow Production Manager-omgeving. Een aantal van de eigenschappen gelden voor alle taken die in TotalFlow Production Manager worden gemaakt. Andere eigenschappen gelden voor alle gebruikers. Alleen beheerders kunnen servereigenschappen instellen.
U stelt als volgt servereigenschappen in:
  1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Configuratie.
  3. Klik in de Server-pod op de Systeem-afbeelding.

Het dialoogvenster Eigenschappen voor server wordt weergegeven:

Dialoogvenster Eigenschappen voor server

4. Voer voor de eigenschappen die u wilt wijzigen waarden in of selecteer deze.