Passthrough-printers configureren voor gebruik van het Hulpprogramma voor gegevensvervanging

Dit is een voorbeeld van hoe u te werk gaat om een bestaande Passthrough-printer te configureren om het Hulpprogramma voor gegevensvervanging voor PS-/PCL-bestanden te gebruiken.
Ga als volgt te werk om een bestaande Passthrough-printer te configureren om het Hulpprogramma voor gegevensvervanging voor PS-/PCL-bestanden te gebruiken:
  1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Bewerkingen.
  3. Selecteer op het tabblad Printers de passthrough-printer die u wilt configureren.
  4. Klik op Meer en selecteer vervolgens Eigenschappen.... Of klik met de rechtermuisknop op de passthrough-printer en selecteer vervolgens Eigenschappen...
    Het dialoogvenster Eigenschappen voor Passthrough-printer wordt weergegeven.
  5. Op de pagina PS-/PCL-gegevensvervanging stelt u de gewenste vervangingsregels in.
    Eigenschappen voor dialoogvenster Passthrough-printer: pagina Gegevensvervanging
    • Gebruik in het veld Bijvoegen voorpictogram Bladeren, het pictogram voor bladeren, om een eerder opgeslagen bestand te selecteren dat tekst bevat die u wilt toevoegen als koptekst voor het verwerkte bestand.

Gebruik het bestand dat u nodig heeft niet op de server staat de knop Bestand uploaden Uploaden om het bestand te uploaden naar de TotalFlow Production Manager-server.

• Gebruik in het veld Bijvoegen napictogram Bladeren, het pictogram voor bladeren, om een eerder opgeslagen bestand te selecteren dat tekst bevat die u wilt toevoegen als voettekst voor het verwerkte bestand.
      Bladeren naar bestand op server
    • Klik op OK.
    • Ga als volgt te werk als u inhoud van het door u ingediende PS- of PCL-bestand wilt vervangen of verwijderen:
      • Voer in de velden Gegevens vervangen (meerdere regels) aan de linkerkant de tekstreeksen in die moeten worden verplaatst of verwijderd.
      • Voer in de gegevensvervangingsvelden Gegevens vervangen (meerdere regels) aan de rechterkant de tekst in die de tekstreeksen vervangt die u bij de vorige stap heeft ingevuld.
  6. Klik op OK.
  7. Selecteer op het tabblad Workflows de workflow die u wilt configureren en klik op Eigenschappen....
  8. Selecteer in het Eigenschappen voor workflow-dialoogvenster Hotfolder als type taakindiening.
    U kunt het standaard mappad behouden of u kunt het pictogram Bladeren, de bladeroptie, gebruiken om een lege map op de server te selecteren of aan te maken om deze als hotfolder voor deze workflow te gebruiken.
  9. Zorg ervoor dat de passthrough-printer en de workflow zijn ingeschakeld.
  10. Kopieer op de server waarop TotalFlow Production Manager is geïnstalleerd een PS- of PCL-bestand naar de map die is ingesteld als de hotfolder voor de workflow.
    De taak is opgenomen in de Alle taken-pod en het PS-/PCL-bestand wordt met alle wijzigingen afgedrukt.

Het door het samenvoegen van drie bestanden gemaakte PS-/PCL-bestand staat op de volgende locatie op de server: -installation_path/aiw/aiw1/spool/default/jobs_ID/jobs_ID.print.ps/pcl.