TotalFlow Production Manager installeren

Om TotalFlow Production Manager te installeren, heeft u het installatiemedium van TotalFlow Production Manager nodig.
Ga als volgt te werk om TotalFlow Production Manager te installeren:
  1. Meld u bij Windows aan als beheerder.
  2. Plaats het installatiemedium voor TotalFlow Production Manager 64-bits in het station.
    Opmerking: Als deze foutmelding verschijnt: Windows-fout 216 heeft zich voorgedaan tijdens het laden van Java VM, is er een installatieprogramma dat incompatibel is met uw systeem.
    De installatie start automatisch. Als het niet werkt, start u setupTFPM_64.exe in de hoofdmap van de DVD op.
  3. Het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer wordt weergegeven. Klik op OK.

Het introductiescherm van TotalFlow Production Manager wordt weergegeven:

Introductiescherm

4. Selecteer een taal voor het installatieprogramma en klik op OK.

Het dialoogvenster Introductie wordt geopend.

5. Klik op Volgende.

Het installatieprogramma controleert of de vereisten voor op uw systeem zijn geïnstalleerd. Dit kan enige seconden duren. Als dit is voltooid, wordt het dialoogvenster Licentieovereenkomst weergegeven.

6. Ga als volgt te werk in het dialoogvenster Licentieovereenkomst:
    1. Lees de licentieovereenkomst.
    2. Klik op Ik ga akkoord met de licentieovereenkomst.
    3. Klik op Volgende.
  7. Ga als volgt te werk in het dialoogvenster Installatiemap kiezen:
    Dialoogvenster Installatiemap kiezen
    1. Als u de standaard installatiemap wilt wijzigen, klikt u op Kiezen. Selecteer de map waarin u TotalFlow Production Manager wilt installeren en klik op OK.
        Opmerking:
      1. Als u de standaard installatiemap accepteert en C:\Program Files\RICOH\TotalFlow PM niet bestaat, dan maakt het installatieprogramma deze map aan.
      2. Het installatieprogramma maakt nog een map aan met de naam installation_drive:\aiw\aiw1. Bestanden waarvan TotalFlow Production Manager gebruikmaakt (bijvoorbeeld spoolbestanden, besturingsbestanden en traceringsbestanden) worden hier opgeslagen.
    2. Klik op Installeren.

U kunt de voortgangsbalk voor de installatie bekijken. De installatie kan enige minuten duren.

8. Om op dit moment de permanente licentie te installeren, selecteert u Nu permanente licentie installeren en geeft u de licentiegegevens op in het dialoogvenster dat wordt geopend. U kunt de permanente licentie ook later installeren vanuit het menu Start van Windows.
  9. Klik op Volgende.
  10. Als het dialoogvenster Windows-beveiligingswaarschuwing wordt geopend tijdens de installatie, klikt u op Blokkering opheffen.
  11. Wanneer TotalFlow Production Manager is geactiveerd, wordt het dialoogvenster Gegevens terugzetten weergegeven. Voer deze stappen uit als u gegevens van TotalFlow Production Manager uit een vorige installatie heeft opgeslagen in een back-upbestand en die wilt terugzetten.
    1. Selecteer Ik wil gegevens terugzetten.
    2. Klik op Kiezen.
    3. Selecteer het back-upbestand en klik op Openen.
      Het back-upbestand kan zich in een willekeurige map bevinden. We raden installation_drive\installation_folder\bin aan. De standaard bestandsnaam van het back-upbestand is migrateData.zip.
  12. Klik op Volgende.

Het dialoogvenster Installatie voltooid wordt weergegeven.

13. Als u op dit moment de TotalFlow Production Manager-interface niet wilt openen, vinkt u het selectievakje Gebruikersinterface van TotalFlow Production Manager nu openen uit.
  14. Klik op Gereed.