Taken opnieuw verwerken

Soms moet u een taak opnieuw verwerken. U moet bijvoorbeeld een proefafdruk van de taak maken, de eigenschappen van de taak wijzigen en opnieuw een proefafdruk maken om de gewijzigde eigenschappen te kunnen controleren. Gebruikers en beheerders kunnen taken opnieuw verwerken.

Ga als volgt te werk om een taak opnieuw te verwerken:

1. Selecteer de taak.
  2. Klik op Meer en vervolgens op Opnieuw verwerken.

Het dialoogvenster Taak opnieuw verwerken wordt weergegeven:

Dialoogvenster Taak opnieuw verwerken

3. Selecteer de activiteit vanaf welke u de taak opnieuw wilt verwerken.
  4. Voer één van de volgende handelingen uit:
    • Doorgaans selecteert u Oorspronkelijk bestand gebruiken bij verwerken van taak, ook wanneer u taakeigenschappen wilt wijzigen.
    • Als u met TotalFlow Prep het invoerbestand van de taak hebt gewijzigd, selecteert u Gebruik huidig, gewijzigd bestand bij verwerken taak.