Workflows aanmaken

U kunt een workflow aanmaken en vervolgens naar wens aanpassen.
Ga als volgt te werk om een workflow aan te maken:
  1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Bewerkingen.
  3. Klik links op de pagina in de Objecten-pod op Workflows.
  4. Klik op Nieuw.

Het dialoogvenster Workflow creëren wordt weergegeven:

Een activiteit verslepen in de Workflow Editor-pod

5. Bewerk alle workflow-eigenschappen naar behoefte.
  6. Klik op OK om de workflow op te slaan.
  7. Ga als volgt te werk om een activiteit aan de workflow toe te voegen:
    1. Selecteer de workflow in de Objecten-pod, klik op Editor en eigenschappen... en dan op Editor.
      De Editor-pod wordt weergegeven.
    2. Selecteer in het gedeelte Standaard van de pod Activiteiten de activiteit die u wilt toevoegen.
    3. Sleep het activiteitspictogram vanuit de Standaard-pod naar de gewenste locatie in de Editor-pod van de workflow.

De kleur van het activiteitspictogram geeft de workflowfase aan waar u de activiteit kunt toevoegen. Een grijs pictogram betekent dat de activiteit aan meerdere fasen kan worden toegevoegd.

Een activiteit verslepen in de Workflow Editor-pod
      Als u de activiteit versleept naar een gedeelte waar u de activiteit niet kunt toevoegen, verschijnt er een rode cirkel met een streep:
  8. Klik op Opslaan om de workflow op te slaan.