Teller voor het verlopen van wachtwoorden instellen

Beheerders kunnen instellen hoelang wachtwoorden in het systeem mogen worden gebruikt, voordat ze moeten worden gewijzigd. De beperking geldt voor alle gebruikers.
Ga als volgt te werk om een teller voor het verlopen van wachtwoorden in te stellen:
  1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Configuratie.
  3. Selecteer Systeem in de Server-pod en klik vervolgens op Eigenschappen.
    Het dialoogvenster Eigenschappen voor server wordt weergegeven.
  4. Klik op Geavanceerd.
    Dialoogvenster Eigenschappen voor server: de pagina Geavanceerd
  5. Typ in het veld Maximale wachtwoordduur het aantal dagen dat een wachtwoord kan worden gebruikt voordat het verloopt.
  6. Klik op OK.