Een printergroep gebruiken als de taakticket-printer is uitgeschakeld

1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Bewerkingen.
  3. Zorg ervoor dat er op de TotalFlow Production Manager-server al een Passthrough-printer en een taakticket-printer zijn aangemaakt.
  4. Maak eerst een printergroep aan en voeg hier vervolgens de Passthrough-printer en de taakticket-printer aan toe.
  5. Stel de taakticket-printer in als de Representatieve printer.
  6. Stel de optie Kopieën splitsen in op Nee.
  7. Klik op OK om de printergroep aan te maken.
    U ziet de nieuwe printergroep op het tabblad Printergroepen.
  8. Maak vervolgens een workflow aan:
  9. Klik in de menubalk op Bewerkingen.
  10. Klik in het tabblad Workflows op Nieuw....

Het dialoogvenster Workflow creëren wordt weergegeven.

11. Klik op Eigenschappen voor workflow.
  12. Voer op de pagina Algemeen een naam in voor de workflow.
  13. Selecteer Hotfolder of LPD als type taakindiening.
  14. Stel de nieuw gemaakte printergroep in als de Aangevraagde printer.
    Dialoogvenster Workflow creëren
  15. Klik op OK om de workflow aan te maken.
  16. Zorg ervoor dat de printers in de printergroep en workflow zijn ingeschakeld.
  17. Selecteer in het tabblad Printers de taakticket-printer die u heeft toegevoegd aan de printergroep en klik op Uitschakelen, het pictogram Uitschakelen.
  18. Kopieer op de server waarop TotalFlow Production Manager is geïnstalleerd een PostScript-, PDF- of PCL-bestand naar de map die is ingesteld als de hotfolder voor de workflow.

U kunt de taak zien in de Alle taken-pod van de Bewerkingen-pagina. Aangezien het taakticket is uitgeschakeld, wordt de taak afgedrukt op de Passthrough-printer.

Het aangemaakte PostScript-, PCL- of PDF-bestand staat op de volgende locatie op de server:-installation_path/aiw/aiw1/spool/default/jobs_ID/jobs_ID.print.ps