TotalFlow Production Manager configueren voor gebruik van de PitStop Server

Als u ervoor kiest PitStop Server te gebruiken voor Preflight-activiteit, moet u TotalFlow Production Manager configureren voor gebruik met PitStop Server.

Als u PitStop Server wilt configureren op de computer waarop ook TotalFlow Production Manager is geïnstalleerd, dient u de instructies te volgen in de installatiehandleiding die bij PitStop Server wordt meegeleverd.

Als u PitStop Server op een andere computer moet installeren, gebruikt u de volgende configuratiestappen:

1. Installeer PitStop Server volgens de instructies in de installatiehandleiding die bij dit programma wordt meegeleverd.
  2. Maak een verzendmap en een ophaalmap op de computer aan waarop PitStop Server is geïnstalleerd en stel deze mappen in als gedeeld met lees-/schrijfrechten.
  3. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  4. Klik in de menubalk op Bewerkingen..
  5. Voeg op het tabblad Workflows een nieuwe workflow toe.
  6. Voeg in de nieuwe workflow een Externe Preflight-activiteit toe.
  7. Bewerk de Externe Preflight-activiteit. Gebruik daarbij de volgende instellingen op de pagina Taakstandaarden:
    1. Selecteer het keuzerondje Op afstand/extern.
    2. Voer het IP-adres of de naam van het apparaat in waarop PitStop Server is geïnstalleerd in het veld TCP/IP-adres of hostnaam.
    3. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in van het systeem waarop PitStop Server is geïnstalleerd.
    4. Voer in het veld Verzendmap het bestandspad in van de map waarnaar u de taken wilt kopiëren.
    5. Voer in het veld Terughaalmap het bestandspad in van de map van waaruit u TotalFlow Production Manager de verwerkte taken wilt laten ophalen.
  8. Stel de Time-outinterval in op een waarde tussen 1 minuut en 60 uur.
    De resultaten zouden er ongeveer zo uit moeten zien:
    Dialoogvenster Instellingen
  9. Klik op OK.
  10. Open PitStop Server op de computer waarop PitStop Server is geïnstalleerd, ga naar Hotfolders en voeg een nieuwe hotfolder toe.
  11. Bewerk de nieuwe hotfolder met de volgende instellingen:
    1. In het venster Mappen:
      • Voer in de invoermap het bestandspad in van de verzendmap op de computer waarop TotalFlow Production Manager is geïnstalleerd. Zie substap 4) hierboven.
      • Voer in alle andere mapvelden het bestandspad in van de ophaalmap uit de preflight-activiteit van TotalFlow Production Manager. Zie substap 5) hiervoor.
    2. In het venster Verwerking:
      • Selecteer het XML-rapport.
      • Zorg ervoor dat PDF-rapport is aangevinkt.
    3. In actielijsten en preflight-profielen:
      • Voeg een actie en/of preflight-profiel toe aan de lijst of kies deze uit de lijsten met standaardwaarden.
    4. Schakel de hotfolder in.
  12. U kunt nu een taak van TotalFlow Production Manager verzenden via deze workflow.