Kan geen nieuwere versie van TotalFlow Production Manager installeren

Als u TotalFlow Production Manager niet kunt installeren, kan dat verschillende redenen hebben.
  • U bent ingelogd als gebruiker die niet over voldoende rechten beschikt. In dit geval zult u deze foutmelding ontvangen: U probeert de toepassing te installeren met een gebruiker die niet over voldoende rechten beschikt. Log in als beheerder en probeer de handeling opnieuw uit te voeren. Log uit op Windows en log opnieuw in als beheerder. Probeer vervolgens TotalFlow Production Manager te installeren.
  • Als u TotalFlow Production Manager probeert te installeren op een versie ouder dan 3.1. U moet eerst upgraden naar 3.1 en daarna de productupdate installeren die u wilt. Als u bijvoorbeeld versie 2.1 heeft en versie 4.2 wilt installeren, moet u eerst versie 3.1 installeren en vervolgens upgraden naar 4.2.