Workflows configureren om taken samen te voegen in de hotfolder

U kunt een workflow configureren om PDF-bestanden samen te voegen in de hotfolder, met de pollingactiviteit voor de hotfolder, overeenkomstig de regels die u definieert.
  1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Bewerkingen en dan op Workflows.
  3. Selecteer een workflow, klik op Meer en dan op Editor en eigenschappen....
    Het dialoogvenster Workflow wordt weergegeven.
  4. Klik op Eigenschappen.
  5. Schakel op de pagina Algemeen Hotfolder in.
  6. Stel een pollinginterval in op de pagina Geavanceerd in het gedeelte HOTFOLDER. Bij het bepalen van een pollinginterval moet u rekening houden met de grootte van de PDF-bestanden die u wilt samenvoegen.
  7. Selecteer in Bestandstypen de optie Documenten.
  8. Selecteer een Methode voor samenvoegen en zo nodig een Samenvoegingsnummer.
  9. Klik op OK.
      Opmerking:
    • Bestanden die nog worden gekopieerd op het moment van polling, worden doorgegeven naar de volgende polling.
    • Als niet alle bestanden kunnen worden verwerkt door de samenvoegtool, vanwege beschadigde of wachtwoordbeveiligde bestanden, worden de niet-samengevoegde bestanden opgeslagen in de map Hotfolder/Merging/FailedMerges met een tijdstempel van de samenvoeging. Raadpleeg het workflowlogbestand voor informatie over de fout.