De afbeeldingsresolutie instellen

U kunt de te gebruiken uitvoerresolutie in dots per inch bepalen wanneer TIFF- en JPEG-taken worden afgedrukt.
Opmerking: De Afdrukkwaliteit-instellingen zijn alleen beschikbaar wanneer ze worden ondersteund door de printerconfiguratie.
U kunt als volgt de beeldresolutie voor de uitvoer instellen:
  1. Klik links in het scherm op Afdrukkwaliteit.
  2. Vink indien nodig het selectievakje Uitvoerresolutie afbeelding aan.
  3. Voer de resolutie in of gebruik de pijlen omhoog en omlaag op het te bepalen. De resolutie wordt uitgedrukt in dpi.