De pagina Configuratie

Met behulp van de pagina Configuratie van de gebruikersinterface van TotalFlow Production Manager kunnen beheerders de eigenschappen van gebruikers en papier aanmaken en wijzigen. Tevens kunnen systeembeheerders hiermee servereigenschappen instellen.

Op de pagina Configuratie staan de volgende pods voor objecten die alleen door beheerders kunnen worden bekeken en gewijzigd: Server, Papiersoorten en Gebruikers.

• Klik om een pod te openen op Configuratie en klik vervolgens op de naam van de pod. U kunt niet nog een exemplaar van een pod openen die al is geopend.
  • Klik om een pod af te sluiten op Afsluiten, het pictogram Afsluiten, in de rechter bovenhoek.
Belangrijk: Gebruik altijd de paginaknoppen om te wisselen tussen tabbladen in de gebruikersinterface, omdat de browserknoppen vooruit en achteruit onverwachte resultaten kunnen opleveren.
Configuratiepagina van de gebruikersinterface