Workflowmeldingen aanmaken en wijzigen

In dit voorbeeld maakt u een melding aan waarbij een e-mail naar de operator wordt gestuurd wanneer er bij een workflow moet worden ingegrepen.
  1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als operator of beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Bewerkingen.
  3. Open het tabblad Workflows, klik op Instellingen het pictogram Instellingen en vervolgens op Meldingen....

Het dialoogvenster Workflowmeldingen wordt weergegeven.

4. Klik op Nieuw.
    Het dialoogvenster Melding toevoegen wordt weergegeven:
    Dialoogvenster Workflowmelding aanmaken
  5. Bewerk het Naam-veld.
  6. Selecteer Type in de lijst Taak is overgegaan in activiteit (x)

Het dialoogvenster ziet er als volgt uit:

Dialoogvenster Nieuwe workflowmelding aanmaken
  7. Typ in het veld Ontvanger (scheiding door komma) het e-mailadres of de e-mailadressen van degenen waar u de melding naartoe wilt sturen.
    Scheid de e-mailadressen door middel van een komma.
  8. Selecteer Toepassen op onder het veld Willekeurige printer.
  9. Selecteer onder Verstuur melding als de taak is overgegaan naar activiteit de activiteit Afdrukken.
  10. Klik op OK.
    U heeft de eerste workflowmelding aangemaakt.
  11. Als u uw melding wilt aanpassen, volgt u stap 1 t/m 3 hierboven om het dialoogvenster Meldingen... te openen.
  12. Selecteer de melding die u heeft aangemaakt en klik op Bewerken.

Het dialoogvenster Melding bewerken wordt weergegeven:

Dialoogvenster Workflowmeldingen beheren

13. Bewerk de velden naar behoefte.
  14. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.