De uitvoerlade wijzigen

U kunt selecteren welke lade u wilt gebruiken voor de afgewerkte uitvoer.
Ga als volgt te werk om de uitvoerlade te wijzigen:
  1. Klik links in het scherm op Afwerking.
  2. Ga naar Uitvoerlade.
  3. Selecteer één van de op uw printer beschikbare uitvoerladen.
Belangrijk: Papier dat niet is gevouwen, kan niet naar de uitvoerlade van de multivouweenheid worden verzonden. Als u een taak afdrukt met verschillende papiertypen en een deel van het papier wordt afgewerkt met Z-vouw, moet u een lade van de finisher als uitvoerlade opgeven.