De pagina Rapporten

Met de pagina Rapporten van de TotalFlow Production Manager-gebruikersinterface kunnen beheerders de rapporten van TotalFlow Production Manager bekijken en hun eigen rapporten maken.

Op de pagina Rapporten staan de pods met de beschikbare rapporten en bestanden die zijn opgeslagen van rapporten en waarin de inhoud van een geselecteerd rapport staat.

U kunt de Rapporten-pods openen, sluiten of uitvouwen met behulp van de hulpprogrammapictogrammen op de titelbalk.

Belangrijk: Gebruik altijd de paginaknoppen om te wisselen tussen tabbladen in de gebruikersinterface, omdat de browserknoppen vooruit en achteruit onverwachte resultaten kunnen opleveren.
Pagina Rapporten van de gebruikersinterface