Workflows koppelen aan verbindingsproducten

Om een taak naar TotalFlow Production Manager te sturen via een externe verbinding, zoals MarcomCentral, wijst u een workflow toe aan de taak.

Ga als volgt te werk om een workflow te koppelen aan een extern verbindingsproduct:

1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als operator of beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Bewerkingen.
  3. Selecteer een verbinding en klik vervolgens op Meer.
  4. Selecteer Eigenschappen...
    Het dialoogvenster Verbinding bewerken wordt weergegeven.
  5. Selecteer een product op de pagina Workflowtoewijzing en klik op Workflow toewijzen
    Dialoogvenster Eigenschappen voor workflow: pagina Algemeen
    Opmerking: Het product heeft geen gekoppelde workflow, de taken worden aangemaakt in de foutstatus, zonder workflow, en u moet de taken toewijzen aan een workflow.
  6. Voor statische producten, die geen gekoppeld PDF-bestand of download-URL hebben, moet u een PDF-bestand toewijzen. Om een PDF-bestand toe te wijzen aan een product, selecteert u het product en klikt u vervolgens op PDF toewijzen....
      Opmerking:
    • Wanneer een PDF-bestand is gekoppeld in MarcomCentral en in TotalFlow Production Manager, dan gebruikt de taak de laatste.
    • Als geen PDF-bestand is gekoppeld in MarcomCentral of TotalFlow Production Manager, dan wordt de taak aangemaakt in de foutstatus en geeft TotalFlow Production Manager een foutmelding weer.
    • Voor taken met producten die uit de inventaris moeten worden gehaald genereert TotalFlow Production Manager een PDF-bestand met de naam Pick Item Sheet dat informatie bevat over de bestelling en de producten.
    U ziet het Bladeren naar bestand
  7. Selecteer in het dialoogvenster Bladeren naar bestand een PDF-bestand op de server of upload een bestand van het apparaat waarop u de TotalFlow Production Manager gebruikt in een internetbrowser.
    Het volledige bestandspad wordt weergegeven in de kolom PDF-bestand.
  8. Om een PDF-bestand te verwijderen, selecteert u de productrij en klikt u vervolgens op PDF verwijderen.
  9. Klik op OK.