De gebruikersinterface reageert niet nadat een dialoogvenster is gesloten

Wanneer u een dialoogvenster van de gebruikersinterface van TotalFlow Production Manager opent, wordt de pagina van de gebruikersinterface op de achtergrond grijs.

U kunt alleen in het dialoogvenster handelingen uitvoeren. Zodra u het dialoogvenster afsluit, kunt u als het goed is weer handelingen uitvoeren in de gebruikersinterface.

Als de gebruikersinterface grijs blijft en niet op muisklikken reageert, vernieuwt u de internetbrowser.