Taken toewijzen aan een workflow

Wanneer een taak door TotalFlow Production Manager wordt ontvangen van een andere toepassing, zonder bijbehorende workflow, kunt u de taak toewijzen aan een workflow. Als de workflow niet aan een printer is gekoppeld, is de taak niet toegewezen. U dient de workflow dan toe te wijzen aan een printer of printergroep. U kunt taken die al een workflow hebben opnieuw toewijzen en deze taken opnieuw verwerken via een andere workflow.

Ga als volgt te werk om een taak toe te wijzen aan een bestaande workflow:

1. Selecteer de taak.
  2. Klik op Meer en vervolgens op Toewijzen aan workflow....

Het dialoogvenster Toewijzen aan workflow wordt weergegeven:

Dialoogvenster Taak toewijzen aan workflow

3. Selecteer in de lijst Workflow selecteren... een workflow om de taak aan toe te wijzen.
  4. Voer één van de volgende handelingen uit bij Bestandsopties kiezen:
    • Doorgaans selecteert u Oorspronkelijk bestand gebruiken bij verwerken van taak, ook wanneer u taakeigenschappen wilt wijzigen.
    • Als u met TotalFlow Prep het invoerbestand van de taak hebt gewijzigd, selecteert u Gebruik huidig, gewijzigd bestand bij verwerken taak.