Printers

U kunt printers in TotalFlow Production Manager instellen en deze aan afdrukapparaten koppelen. Printers ontvangen taken van workflows en versturen taken naar printerapparaten.

Welk type printer u instelt in TotalFlow Production Manager om een afdrukapparaat te vertegenwoordigen, hangt af van de capaciteiten van het afdrukapparaat:

taakticket-printer
taakticket-printers zijn gekoppeld aan afdrukapparaten die job tickets ondersteunen. U kunt de taakopties bepalen door de job tickets van taken te bewerken die aan taakticket-printers zijn toegewezen.

TotalFlow Production Manager-workflows die zijn gekoppeld aan taakticket-printers kunnen taken van deze programma's ontvangen:

• RICOH TotalFlow Production Manager Job Submission
  • RICOH TotalFlow Prep
  • RICOH TotalFlow PM PDF Print Driver
  • Externe online toepassingen, zoals het MarcomCentral Web-to-print-systeem.
Ze kunnen ook taken in een hotfolder of van een printopdracht ontvangen dat gebruikmaakt van het Line Printer Daemon (LPD)-protocol. taakticket-printers kunnen rechtstreeks met printers communiceren en tijdens het afdrukken de status van de taken verkrijgen.

Passthrough-printer
Passthrough-printers zijn gekoppeld aan afdrukapparaten die taken in allerlei verschillende formaten kunnen afdrukken, bijvoorbeeld PCL, PostScript en PDF. Taken die aan passthrough-printers zijn toegewezen, hebben mogelijk geen job ticket. TotalFlow Production Manager-workflows die aan Passthrough-printers zijn gekoppeld, kunnen taken ontvangen in een hotfolder of via een afdrukopdracht waarbij het LPD-protocol wordt gebruikt. Passthrough-printers kunnen geen taakstatus rapporteren.

Passthrough printers kunnen taken ontvangen van RICOH TotalFlow Production Manager Job Submission.