HTTPS-verbinding uitschakelen op de server TotalFlow Production Manager

Ga als volgt te werk om de HTTPS-verbinding uit te schakelen op de server TotalFlow Production Manager:
  1. Meld u bij de server van TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Zoek het bestand https.bat in het installatiepakket.
  3. Klik met de rechtermuisknop op https.bat en selecteer Uitvoeren als beheerder.
  4. Er verschijnt een bericht dat HTTPS al is ingeschakeld met de vraag of u dit wilt uitschakelen. Klik op Uitschakelen.
  5. Start de Windows-service TotalFlow Production Manager opnieuw op.