Papier in TotalFlow Production Manager en andere programma's

Papier kan op veel verschillende plaatsen ingesteld worden, waaronder de TotalFlow Production Manager papiercatalogus, de toepassingen voor het verzenden van taken, de papiercatalogi van bepaalde printers en de instellingen van de invoerlades van bepaalde printers. Dit betekent dat papiersoorten met dezelfde naam andere eigenschappen kunnen hebben en dat papiersoorten met verschillende namen dezelfde eigenschappen kunnen hebben. Hier wordt verder uitgelegd hoe TotalFlow Production Manager bepaalt of het papier dat een taak aanvraagt en het papier in de invoerlade van de printer hetzelfde is. Dezelfde bepaling wordt ook gedaan voor papier in de papiercatalogus van de printer en het papier in de TotalFlow Production Manager papiercatalogus.

Om papiersoorten bij elkaar te zoeken, vergelijkt TotalFlow Production Manager waardes in deze volgorde:

1. De papier-ID in de taakticket, indien aanwezig. Deze ID wordt met het papier Naam vergeleken. Als er geen papier wordt gevonden dat met Naam overeenkomt, wordt de vergelijking stopgezet.
  2. Als de job ticket geen papier-ID heeft, komen de papiereigenschappen overeen. Beheerders kunnen de servereigenschap Aangepaste overeenkomende opties instellen om te bepalen welke papiereigenschappen worden vergeleken.
  3. De papiernaam in de job ticket. Deze waarde wordt met het papier Naam vergeleken als het selectievakje Als opties niet overeenkomen, probeer dan alleen naam overeen te laten komen op de pagina Geavanceerd van het dialoogvenster Eigenschappen voor server is aangevinkt.
  4. Als de taakticket geen waarde voor een eigenschap bevat, wordt elke waarde in de papiercatalogus TotalFlow Production Manager als een overeenkomst voor die eigenschap beschouwd.

Als het aangevraagde papier voor een taak niet overeenkomt met het gedefinieerde papier in TotalFlow Production Manager, blijft de taak in Niet-toegewezen status Wordt uitgevoerd en zorgt TotalFlow Production Manager voor een Reden voor wachttijd dat hieraan gelijkwaardig is: "Er is geen printer met papier beschikbaar: Papier*". U kunt gedetailleerde informatie over de aangevraagde papiereigenschappen terugvinden die niet overeenkomen met de gedefinieerde papiereigenschappen van het takenlogboek. Om de taak verder te laten verwerken, moet u de papierinstellingen wijzigen zodat ze overeenkomen met die van de gedefinieerde papieren en de taak opnieuw indienen.

Als u taken indient van TotalFlow Prep, kunt u de overeenstemmingsopties voor de kenmerken voor TotalFlow Production Manager voor het vergelijken van de papierkenmerken kiezen in de pod TotalFlow Production Manager Server.

Als er pagina-uitzonderingen zijn in het ticket dan kan de papierinformatie voor de uitzonderingen worden weergegeven in het gedeelte Uitzonderingspagina's in Editor taakeigenschappen.