Symbolen

In deze handleiding worden ter verduidelijking van de inhoud de volgende symbolen gebruikt.
Belangrijk:
Met dit symbool wordt aangegeven dat u bij gebruik van de toepassing ergens op moet letten. Zorg ervoor dat u deze uitleg leest.
Opmerking:
Dit symbool duidt op aanvullende informatie die u mogelijk nuttig vindt, maar die niet essentieel is voor de uitvoering van een taak.
Vet Vet gedrukte tekst geeft de namen van toetsen, menu's, menu-items, vensters, velden, instellingen en knoppen aan. Vet gedrukte tekst wordt ook gebruikt voor de namen van opdrachten en nieuwe termen.
Cursief Cursieve tekst wordt gebruikt voor variabelen die u moet vervangen door uw eigen gegevens.
Monospace Monospace type wordt gebruikt voor computerinvoer en bestandsnamen.
{} In meldingen en andere elementen van de gebruikersinterface, worden variabelen die door het programma zelf worden vervangen tussen gekrulde haakjes geplaatst.
... Een ellipsteken geeft aan dat een reeks kan doorgaan.