Taken opslaan

Als u wilt dat taken na het afdrukken in TotalFlow Production Manager worden bewaard, kunt u ze opslaan.

Opgeslagen taken en afgedrukte en vastgehouden taken blijven beide na het afdrukken in TotalFlow Production Manager staan, terwijl andere taken worden verwijderd. Het verschil is, dat u voor opgeslagen taken een specifiek tijdstip kunt opgeven waarop ze automatisch worden verwijderd, terwijl afgedrukte en vastgehouden taken in het systeem blijven totdat u ze zelf verwijdert.

U kunt taken als volgt opslaan:

• Een taak opslaan totdat u deze verwijdert:
    1. Vouw op de pagina Taakset-up van het dialoogvenster Eigenschappen voor de taak het gedeelte Geavanceerde instellingen uit en stel de eigenschap Opslaan in op Voor onbepaalde tijd opslaan.
      Eigenschappen voor de taak: de pagina Taakset-up
    2. Klik op OK.
    De taak wordt normaal verwerkt totdat deze is afgedrukt. Na het afdrukken blijft de taak in TotalFlow Production Manager totdat u het verwijdert of opnieuw verwerkt.
  • U kunt als volgt een taak voor een bepaalde periode opslaan:
    1. Op de pagina Taakset-up van het dialoogvenster Eigenschappen voor de taak stelt u Opslaan in op Opslaan gedurende.

De velden Dagen en Uur worden weergegeven.

Eigenschappen voor de taak: de pagina Taakset-up
    2. Typ of selecteer waarden in de velden Dagen en Uur.
    3. Klik op OK.
    De taak wordt normaal verwerkt totdat deze is afgedrukt. Na het afdrukken blijft de taak in TotalFlow Production Manager staan totdat de opgegeven tijd is verstreken of totdat u de taak zelf verwijdert, afhankelijk van welke situatie zich het eerst voordoet.