Papierinstellingen configureren voor MarcomCentral JobDirect-bestellingen

Voor dit type taak moet u een bestand uploaden en dan de media en de afwerkingsopties selecteren. De prijzen zijn afhankelijk van uw selecties.

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u de papierinstellingen in MarcomCentral kunt configureren wanneer u taken verzendt naar TotalFlow Production Manager voor JobDirect-producten, en hoe u de papierinstellingen moet configureren in TotalFlow Production Manager om MarcomCentral-taken in te plannen voor printers en af te drukken.

1. Configureer de 3 MarcomCentral JobDirect-velden om het papier van een taak op te geven. U kunt de velden configureren met waarden van een bibliotheek of waarden die speciaal voor een product zijn bepaald.
    1. Mediaformaten
      Selecteer een bibliotheek en kies dan een lijst met Mediaformaten uit de bibliotheek of maak er een aan. Ieder mediaformaat heeft een naam en een breedte en hoogte in de eenheden die door de portal worden gebruikt. De lijsten met Mediaformaten zijn bepaald in het gedeelte Mediaformaten van de bibliotheek
    2. Mediacategorie
      Selecteer een bibliotheek en kies dan een lijst met Mediacategorieën uit de bibliotheek of maak er een aan. Iedere mediumcategorie heeft een naam De lijsten met Mediacategorieën zijn bepaald in het gedeelte Tekstlijsten van de bibliotheek.
    3. Mediatype
      Selecteer een bibliotheek en kies dan een lijst met Mediatypen uit de bibliotheek of maak er een aan. Iedere mediumcategorie heeft een naam De lijsten met Mediatypen zijn bepaald in het gedeelte Tekstlijsten van de bibliotheek.
  2. Bepaal de prijzen van het papier via de batchbewerking Prijzen van JobDirect-media.
  3. Bepaal de JDF-instellingen van het papier via de batchbewerking JDF - Media.
    Voor ieder mediatypewaarde kan een aantal JDF-papiereigenschappen worden ingesteld. Voor een volledig overzicht van alle JDF-papiereigenschappen die kunnen worden ingesteld voor een JobDirect-bestelling en de bijbehorende eigenschappenTotalFlow Production Manager, zie JDF-papiereigenschappen voor JobDirect-bestellingen.
    Voorbedrukt
    Gewicht
    Mediumtype
    Kleur
    Perforatietype
    Ondoorzichtigheid
    Textuur
    Coatings voorzijde
    Mediumtypedetails