Overzicht van RICOH TotalFlow Production Manager

Met RICOH TotalFlow Production Manager kunt u uw afdrukprocessen tot op 15 printers beheren met een specifieke IP of hostnaam via een online gebruikersinterface. TotalFlow Production Manager is geïnstalleerd als een server en de gebruikersinterface als client fungeren.

TotalFlow Production Manager voorziet in een centrale locatie voor het toewijzen van taken aan printers en het beheren van afdruktaken. Het stuurt taken rond en traceert taken die binnenkomen, worden verwerkt en zijn voltooid en stelt u in staat taaktickets tot op het laatste moment te bewerken. TotalFlow Production Manager stelt u in staat de afdrukvolgorde te wijzigen, uitvoerprinters te wijzigen en taken eenvoudig opnieuw af te drukken.

TotalFlow Prep stelt u in staat kant-en-klare taken uit te voeren, zoals bewerken, impositie en wijzigen van paginalay-out. TotalFlow Prep verstuurt taken met de bijbehorende taaktickets naar TotalFlow Production Manager. TotalFlow Prep en TotalFlow Production Manager werken naadloos samen om taken aan te maken, kant-en-klare instellingen toe te passen en taken naar de meest geschikte printer te sturen.

TotalFlow Production Manager ondersteunt ook taakverzending middels slepen en neerzetten van taken in hotfolders. U kunt vanuit andere systemen ook taken indienen door het Line Printer Daemon (LPD)-protocol voor bestandoverdracht te gebruiken.

Door via een netwerk met uw printers te communiceren, kunt u eenvoudig de status van printers en taken controleren.