Het wachtwoord wijzigen voor een andere gebruiker

Beheerders kunnen het wachtwoord voor andere gebruikers wijzigen.
Ga als volgt te werk om het wachtwoord voor een andere gebruiker te wijzigen:
  1. Klik in de menubalk op Configuratie.
  2. Selecteer in de pod Gebruikers de gebruiker voor wie u het wachtwoord wilt wijzigen.
  3. Klik op Andere acties, het pictogram voor andere handelingen, en klik vervolgens op Wachtwoord opnieuw instellen....

Het dialoogvenster Wachtwoord opnieuw instellen voor gebruiker wordt weergegeven:

Dialoogvenster Wachtwoord opnieuw instellen voor gebruiker

4. Voer in het veld Nieuw wachtwoord en het veld Bevestiging wachtwoord een tijdelijk wachtwoord in voor de gebruiker.
    Wachtwoorden kunnen 8 tot 32 bytes lang zijn. Ze zijn hoofdlettergevoelig en mogen niet de volgende tekens bevatten:
    • ' (apostrof)
    • < (kleiner dan)
    • = (isgelijkteken)
    • > (groter dan)
    • ` (accent grave)
    • | (verticale streep)
    • ~ (tilde)
    • ${ (dollarteken gevolgd door linkerhaakje)
    • [DEL] (Delete-toets)
    • Alle controletekens
  5. Klik op OK.
  6. Stel de gebruiker op de hoogte van het tijdelijke wachtwoord.
    Wanneer de gebruiker zich in TotalFlow Production Manager aanmeldt met dit wachtwoord, wordt de gebruiker gevraagd het wachtwoord te wijzigen.