Kan workflows niet inschakelen

Als u dit bericht ziet: AIWI6030E:Foutterugkeercode: {0} van opdracht: {1}., waar {0} 1 is en {1} VerifyLPD.pl System "system_name" is, gebruikt een andere LPD-service mogelijk de LPD-poort. Stop de andere LPD-service:

1. Dubbelklik in het Configuratiescherm van Windows op Systeembeheer en vervolgens op Services.
  2. Selecteer de LPD-service:
    • De LPD-service van het basisbesturingssysteem van bepaalde Windows-versies heet TCP/IP Print Server.
    • De LPD-service die als optionele functie bij andere Windows-versies beschikbaar is, heet LPD Service.
    • Andere afdrukprogramma's installeren wellicht hun eigen LPD-service.
  3. Klik op Stoppen.