De openingsrichting selecteren

U kunt opgeven in welke richting vellen geopend moeten worden.
Ga als volgt te werk om te selecteren in welke richting de vellen geopend of omgeslagen moeten worden:
  1. Klik links in het scherm op Lay-out.
  2. Selecteer het lay-outtype en ga naar Openingsrichting.
  3. Selecteer Naar links openen om het vel van rechts naar links te openen. Wanneer u deze optie selecteert, wordt de Inbindrand automatisch ingesteld op Links.
  4. Selecteer Naar boven openen om het vel van onder naar boven te openen. Wanneer u deze optie selecteert, wordt de Inbindrand automatisch ingesteld op Boven.
  5. Selecteer Naar rechts openen om het vel van links naar rechts te openen. Wanneer u deze optie selecteert, wordt de Inbindrand automatisch ingesteld op Rechts.
    Opmerking: Deze waarde is alleen beschikbaar wanneer dit wordt ondersteund door de printerconfiguratie.