De kwaliteit van tekst en afbeeldingen verbeteren

U kunt de dikte van lijnen opgeven of gekartelde lijnen verwijderen van de randen van tekst en afbeeldingen in de taak.
Ga als volgt te werk om de kwaliteit van de rand of de dunne lijnen te verbeteren:
  1. Klik links in het scherm op Afdrukkwaliteit.
  2. Selecteer een optie in de lijsten Randen verbeteren voor afbeeldingen, Randen verbeteren voor tekst, Lijnbreedte/contour verbeteren voor afbeeldingen en Lijnbreedte/contour verbeteren voor tekst.