Taken goedkeuren of afkeuren

Beheerders kunnen bepalen dat op een bepaald punt in de workflow de taken eerst moeten worden goedgekeurd om verder te kunnen worden verwerkt. Gebruikers en beheerders kunnen taken goedkeuren of afkeuren.
U kunt heel gemakkelijk de taken bekijken die op het punt staan om te worden goedgekeurd, door de eigenschap Huidige activiteit in de pod Alle taken weer te geven.
Ga als volgt te werk om taken goed of af te keuren:
  1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Bewerkingen..
  3. Selecteer op het tabblad Workflows de workflow waarvoor u taken voor goedkeuring wilt indienen en klik op
  4. Selecteer de workflow waarvoor u taken voor goedkeuring wilt indienen en klik op Workflow bewerken, het pictogram Workflow bewerken. Of klik met de rechtermuisknop op de workflow en selecteer Editor en eigenschappen....

De workflow wordt weergegeven in de Editor-pod.

5. Ga naar de Activiteiten-pod, selecteer de activiteit Goedkeuren en sleep deze boven de Editor-pod.
  6. Sla de workflow op.

Wanneer de taak bij de Goedkeuren-fase is aangekomen, wordt de taak gepauzeerd.

7. Selecteer de taak en klik op Meer.
    • Selecteer Goedkeuren. De taak gaat naar de volgende activiteit in de workflow.
    • Selecteer Afwijzen. De taak gaat naar de categorie Fout Voortgang.