Enkele taken opnieuw afdrukken

Een taak opnieuw afdrukken:

1. Selecteer de taak in de pod Alle taken.
  2. Klik op Meer en vervolgens op Opnieuw afdrukken...

Het dialoogvenster Opnieuw afdrukken wordt weergegeven:

Dialoogvenster Taak opnieuw afdrukken

3. Voer een aantal kopieën in. Gebruik het plus-/minteken om het aantal kopieën te verhogen of verlagen.
  4. Optioneel: Als u alleen geselecteerde pagina's van een PDF-taak opnieuw wilt afdrukken, klikt u op Pagina's en voert u een geldig paginabereik in.
    Opmerking: U kunt alleen pagina's selecteren in PDF-taken. Voor overige gegevensstromen moet de volledige taak opnieuw worden afgedrukt.
  5. Selecteer de printer waarbij u de taak wilt indienen.
    De laatste printer waarop de taak is afgedrukt, is de standaardprinter.
  6. Optioneel: Als u meerdere kopieën van de taak wilt afdrukken, wijzigt u het aantal af te drukken kopieën.
    Opmerking: Passthrough-printers negeren het aantal dat u hier heeft opgegeven. De printeropdracht moet het aantal exemplaren doorgeven aan de Passthrough-printer als dit aantal groter is dan één.
  7. Klik op OK.