Vanuit RICOH TotalFlow PM PDF Print Driver-taken indienen bij Mac OS X

U kunt TotalFlow PM PDF Print Driver gebruiken om taken en taaktickets in te dienen vanuit elke toepassing in Mac OS X bij een workflow in TotalFlow Production Manager.
    Opmerking:
  • TotalFlow PM PDF Print Driver ondersteunt geen HTTPS-verbindingen. Schakel HTTPS op de TotalFlow Production Manager uit voordat u TotalFlow PM PDF Print Driver configureert om taken te verzenden.
Ga als volgt te werk om vanuit TotalFlow PM PDF Print Driver een taak te verzenden naar een workflow van TotalFlow Production Manager:
  1. Zorg ervoor dat de workflow is geconfigureerd in TotalFlow Production Manager.
  2. Open op het systeem waarop TotalFlow PM PDF Print Driver is geïnstalleerd een document dat u wilt afdrukken.
  3. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op PDF en selecteer de optie Verzenden naar TotalFlow PM Job Submission uit de lijst die wordt geopend.
    Dialoogvenster Afdrukken
      Opmerking:
    1. Sommige toepassingen vervangen het standaard systeemdialoogvenster voor afdrukken door een eigen dialoogvenster. Dit kan ervoor zorgen dat in sommige toepassingen de PDF-knop er anders uitziet dan de knop in het standaard Mac OS X-weergaveprogramma. Schakel in dit geval over naar het standaard systeemdialoogvenster voor afdrukken of selecteer Voorbeeld.
    2. Zie de Mac OS X-documentatie voor meer informatie over het toevoegen van opties aan de PDF-lijst.
    Het document opent in TotalFlow Production Manager Job Submission op de TotalFlow Production Manager-server:
  4. Pas de taakeigenschappen naar wens aan. Voor meer informatie over het wijzigen van taakeigenschappen of het taakticket in deze weergave, zie Taken van RICOH TotalFlow Production Manager Job Submission indienen
    Opmerking: Wanneer u met TotalFlow PM PDF Print Driver afdrukt op Mac OS X, wordt de informatie over het papierformaat automatisch overgenomen uit het dialoogvenster Afdrukken en toegevoegd aan het taakticket als handmatig papier. U kunt deze handmatige papierinstelling laten voor wat het is, of een papier selecteren uit de catalogus. Als u ervoor kiest om de handmatige papierinstelling te behouden, zorg er dan voor dat de TotalFlow Production Manager-printer zodanig is geconfigureerd dat hij handmatig papier van hetzelfde formaat ondersteunt en plaats het papier in de invoerlade van de printer.
  5. Klik op Indienen.
  6. Klik op Sluiten om de sessie te beëindigen.