De opties voor het bewaren van taken instellen

Bepaalt of de taak moet worden bewaard en zo ja hoelang.
Ga als volgt te werk om in te stellen of en hoe een taak moet worden bewaard:
  1. Klik links in het scherm op Taakset-up.
  2. Scroll omlaag en ga naar Opslaan onder Geavanceerde instellingen.
  3. Selecteer Opslaan in de lijst om de optie Uit voor de huidige taak uit te schakelen.
  4. Selecteer Voor onbepaalde tijd opslaan om de taak te bewaren.
  5. Om de taak gedurende een bepaalde periode te bewaren na te zijn afgedrukt, selecteert u Opslaan gedurende en stelt u in hoeveel dagen en uren u de taak wilt bewaren.