Papier niet beschikbaar voor toewijzing

Als het papier dat u wilt toewijzen aan een invoerlade, niet in het dialoogvenster Instellingen voor invoerlade wordt weergegeven, moet het worden toegevoegd aan de lijst met ondersteund papier voor de printer.

In de pagina Planning van het dialoogvenster Eigenschappen van de printer werkt u het veld Type bij:

• Om al het gedefinieerde papier voor de printer beschikbaar te maken, selecteert u Alle.
  • Ga als volgt te werk om specifiek papier beschikbaar te maken voor de printer:
    1. Selecteer Geselecteerd.
    2. Selecteer een of meer papiersoorten in de lijst Ondersteund en klik op OK.