Taken van TotalFlow PM PDF Print Driver indienen

U kunt TotalFlow PM PDF Print Driver gebruiken om taken en taaktickets in te dienen vanuit elke toepassing op elk ondersteund besturingssysteem bij een workflow in TotalFlow Production Manager.

Installeer eerst TotalFlow PM PDF Print Driver op een ondersteund besturingssysteem. Voor informatie over de installatie, zie het gedeelte Stuurprogramma's installeren en configureren in de Installatiehandleiding van Ricoh TotalFlow Production Manager.

Met de gebruikersinterface kunt u een groot aantal verschillende taken uitvoeren.