Een afbeelding draaien op een pagina

U kunt het aantal graden selecteren waarmee de afbeelding op een pagina moet worden gedraaid.
Ga als volgt te werk om het beeld op elke pagina van de taak linksom te draaien:
  1. Klik links in het scherm op Lay-out.
  2. Selecteer het lay-outtype en ga naar Graden rotatie.
  3. Klik op een van de knoppen om het aantal graden te selecteren waarmee de afbeelding op de pagina moet worden gedraaid.
Opmerking: U kunt deze instelling gebruiken naast een eventuele automatische rotatie. Afbeeldingen worden automatisch gedraaid om ervoor te zorgen dat de lange kant ervan parallel loopt aan de lange kant van het vel of de pagina. De optie Graden rotatie is alleen beschikbaar als de printerconfiguratie deze optie ondersteunt.