Laden en papier aan een printer toewijzen

In een papiertoewijzing worden de invoerladen weergegeven van de printer en het papier dat in elke lade is geplaatst. Operators en beheerders kunnen papiertoewijzingen instellen en bijwerken.

Voor taakticketprinters die controllers vertegenwoordigen die inhoudsinformatie van invoerladen leveren, maakt TotalFlow Production Manager automatisch een papiermap aan nadat de printer is gecreëerd. Zie het Readme-bestand van de Printer Connector voor meer informatie over de lade-inhoud.

Ga als volgt te werk om een papiertoewijzing voor een printer in te stellen:

1. Selecteer de printer, klik op Meer en klik vervolgens op Instellingen voor invoerlade....

Het dialoogvenster Instellingen voor invoerlade wordt weergegeven:

Dialoogvenster Instellingen Invoerlade
      Opmerking:
    • Wanneer de printer een passthrough-printer is, ziet u de wisselknop Papier handmatig instellen niet.
    • Wanneer voor een lade handmatig papier is ingesteld op de printer, dan wordt de papierinformatie die van de printer is ontvangen weergegeven, maar is de naam van het papierNiet ingesteld en geeft het waarschuwingspictogram aan dat het papier niet is opgegeven in de lijst met ondersteund papier.

2. Schakel de wisselknop Papier handmatig instellen in.
  3. Als u wilt dat SNMP meldt welke invoerladen op de printer zijn geïnstalleerd en alleen die laden weergeeft, schakelt u de knop Invoerladen handmatig instellen uit.
  4. Schakel de knop Invoerladen handmatig instellen in wanneer u wilt zien welke invoerladen door de printer worden ondersteund en wanneer u wilt opgeven welke invoerladen handmatig zijn geïnstalleerd.
  5. Klik voor alle invoerladen die in de kolom Lade worden weergegeven op de papiernaam in de kolom Papier. Selecteer in de tabel die wordt geopend het papier dat in de invoerlade is geladen.
  6. Klik op OK.
  7. U kunt ook nieuw handmatig papier aanmaken in deze weergave en dit toevoegen aan de lijst met ondersteund papier van een printer, en dit instellen als het papier van de invoerlade.
    Voer een van de volgende handelingen uit om handmatig papier toe te voegen aan een invoerlade:
    • Klik op de pijl om de lijst met ondersteund papier te openen en papier te selecteren en klik dan op OK.

Als geen enkel papier van het ondersteunde papier geschikt is, klikt u op Aangepast.

• Klik op Papier toevoegen, het pictogram Papier toevoegen.

Het dialoogvenster Aangepast papier aanmaken wordt weergegeven.

Dialoogvenster Aangepast papier aanmaken

8. Voer op elke pagina van het dialoogvenster de waarden in of selecteer deze voor de vereiste en optionele eigenschappen die moeten worden aangepast aan uw omgeving.
    Klik op de tabbladen van de pagina in de navigatiebalk links om naar een andere pagina te gaan.