PostScript-taken transformeren naar PDF

U kunt PostScript-taken afdrukken op printers die PDF ondersteunen, door die taken te converteren.
PostScript-taken transformeren naar PDF:
  1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Configuratie.
  3. Selecteer Systeem in de Server-pod en klik vervolgens op Eigenschappen.
  4. Klik op Converteren.

U ziet de pagina Converteren van het dialoogvenster Eigenschappen voor server:

Dialoogvenster Eigenschappen voor server: converteren

5. Stel onder PostScript-converteeropties de standaardwaarden in voor de parameters van de PDF-uitvoerbestanden die worden gemaakt.

Voor een PostScript-bestand zijn de parameters van de PDF-uitvoerbestanden: Binden, Draaien, Font insluiten, Resolutie en Paginaformaat.

6. Klik op OK om de instellingen op te slaan.

De waarden die in dit stadium worden ingesteld worden gebruikt voor alle PostScript-taken die worden verwerkt met TotalFlow Production Manager.

7. Optioneel: Open in het dialoogvenster Eigenschappen van de workflowactiviteit Converteren naar PDF de pagina Taakstandaarden en selecteer Taakticketkenmerken lezen.
    Deze optie maakt het indienen van PostScript-taken die zijn aangemaakt en bewerkt met RICOH PS Universal Driver bij TotalFlow Production Manager mogelijk.

U kunt de volgende instellingen wijzigen in RICOH PS Universal Driver:

• Kleur
    • Kopieën
    • Dubbelzijdig
    • Afdrukrichting
    • Perforeren
    • Nieten
    • Gebruikerscode

Opmerking: De wijzigingen die u tijdens deze stap aanbrengt in de PostScript-taakticketkenmerken, overschrijven de taakticketkenmerken van het eerder ingediende taakticket of van de standaardwaarden en overschrijvingen van de workflow.
  8. Voeg de Converteren naar PDF-activiteit toe aan de workflow die u gebruikt om de PostScript-taak af te drukken. Anders kan door TotalFlow Production Manager de PDF voor de taak niet worden aangemaakt. Voor meer informatie over het toevoegen van activiteiten aan een workflow, zie Workflows bewerken.
    Wanneer de taak bij de activiteit Converteren naar PDF is aangekomen, wordt deze door TotalFlow Production Manager geconverteerd van PostScript naar PDF.