Aangepaste activiteiten maken

Een aangepaste activiteit kan het best worden gemaakt als u de eigenschappen van een activiteit wilt aanpassen of als u wijzigingen wilt aanbrengen in de standaardwaarden van een taak die onbeschermde activiteiten bevatten.
Zo maakt u een aangepaste activiteit:
  1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Selecteer een workflow en klik op Editor en eigenschappen... om het paneel Workflow Editor te openen. Klik vervolgens op Editor.
  3. Selecteer een activiteit in de Activiteiten-pod van de workflow en klik op Kopiëren..., of klik met de rechtermuisknop op een activiteit en selecteer vervolgens Kopiëren....

Het dialoogvenster Activiteit kopiëren wordt weergegeven.

4. Voer voor de eigenschappen van standaardtaken die u wilt wijzigen nieuwe waarden in of selecteer deze.
  5. Klik op OK.
U ziet de nieuwe activiteit in het gedeelte Aangepast van de Activiteiten-pod.