Taaksamenvatting

De weergave TaaksamenvattingPictogram Taakoverzicht geeft een tekstoverzicht van de eigenschappen van de huidige taak weer.
Taakoverzicht

Deze weergave bevat koppelingen waarmee het juiste gedeelte kan worden geopend, zodat u eenvoudig de instelling kunt vinden die u wilt bewerken. U kunt ook het overzicht naar een HTML-bestand exporteren door op te klikken, de exportknop rechts bovenin het gedeelte Taaksamenvatting. U kunt het HTML-bestand buiten de editor om openen en afdrukken.

De instellingen worden gegroepeerd op volgorde van de koppen van de gedeelten.

Uw printer ondersteunt de huidige selectie niet als er een rode driehoek op een waarde wordt weergegeven. U moet dit wijzigen in een geldige selectie.