AIWFnnnn Berichten

AIWF6013E:TotalFlow Production Manager kan bestand {0} niet verplaatsen naar {1} tijdens het verwerken van taak {3}.

Actie van de gebruiker: Wacht tot de taak volledig is verwerkt en probeer het bestand dan opnieuw te verplaatsen.

AIWF6018E:Kan taak {0} niet vinden.

Actie van de gebruiker: De taak is al gewist. Ververs het venster van de internetbrowser.

AIWF6020E:De interface heeft geen verbinding meer met de server.

Actie van de gebruiker: De server is niet actief. Het is mogelijk dat een beheerder de server heeft uitgeschakeld of dat deze is stilgevallen als gevolg van een probleem. Bepaal waarom de server niet actief is en gebruik Windows-services om de TotalFlow Production Manager-service te stoppen en opnieuw te starten.

AIWF6022E:Er is een algemene fout opgetreden: {0} - {1}.

Actie van de gebruiker: Neem contact op met de helpdesk van de software.

AIWF6028E:De waarde {0} is geen geldig paginanummer.

Actie van de gebruiker: Geef een geldig paginanummer op en probeer de actie opnieuw uit te voeren.

AIWF6029E:De eerste pagina, {0}, moet in een paginabereik voor de laatste pagina, {1}, komen.

Actie van de gebruiker: Corrigeer het paginabereik en probeer de actie opnieuw uit te voeren.

AIWF6030E:Het teken {0} is niet geldig voor eigenschap {1}.

Actie van de gebruiker: De volgende tekens zijn ongeldig: {2}. Gebruik geldige tekens en probeer de actie opnieuw uit te voeren.

AIWF6037E:Het eerste teken in de waarde voor het totale aantal vellen in een taak moet < of > zijn, niet {0}.

Actie van de gebruiker: De waarden voor Totaal aantal vellen begint met een groter-dan-symbool of een kleiner-dan-symbool, gevolgd door een numerieke waarde. De waarden <1000 en >1000 zijn bijvoorbeeld geldige waarden. Corrigeer de waarde en probeer de actie opnieuw uit te voeren.

AIWF6038E:Na het eerste teken in de waarde voor het totaal aantal vellen voor een taak moet een geheel getal volgen. {0} is geen geheel getal.

Actie van de gebruiker: De waarden voor Totaal aantal vellen begint met een groter-dan-symbool of een kleiner-dan-symbool, gevolgd door een numerieke waarde. De waarden <1000 en >1000 zijn bijvoorbeeld geldige waarden. Corrigeer de waarde en probeer de actie opnieuw uit te voeren.

AIWF6041E:Het eerste teken in de naam van de printer kan niet - zijn.

Actie van de gebruiker: Geldige printernamen kunnen niet met een streepje beginnen. U kunt verderop in de naam van de printer wel een streepje gebruiken. Printer-A is bijvoorbeeld een geldige waarde. Corrigeer de naam van de printer en probeer de actie opnieuw uit te voeren.

AIWF6043E:Het wachtwoord voldoet niet aan de vereisten.

Actie van de gebruiker: Het nieuwe wachtwoord kan niet hetzelfde zijn als het vorige wachtwoord. Voer een nieuw wachtwoord in en probeer de actie opnieuw uit te voeren.

AIWF6044E:Te veel mislukte inlogpogingen. Gebruikersnaam {0} wordt vijf minuten geblokkeerd.

Actie van de gebruiker: De gebruikersnaam heeft zich te vaak zonder succes geprobeerd aan te melden en wordt nu vijf minuten geblokkeerd. De meest waarschijnlijke reden is dat een ongeldig wachtwoord is gebruikt. Wacht vijf minuten en probeer u dan opnieuw aan te melden met een geldige combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord of vraag de beheerder of deze het wachtwoord voor de gebruikersnaam wil veranderen.

AIWF6045E:Wachtwoord wijzigen.

Actie van de gebruiker: Het wachtwoord is verlopen of u probeert zich voor het eerst aan te melden met een tijdelijk wachtwoord. Wijzig het wachtwoord voor de huidige account.

AIWF6070E:TotalFlow Production Manager kan geen verbinding maken met server {0}.

Actie van de gebruiker: Het IP-adres of de hostnaam is mogelijk onjuist in het systeemobject van de server. Het is mogelijk dat een beheerder de server heeft uitgeschakeld of dat deze is stilgevallen als gevolg van een probleem. Controleer de verbinding met de TotalFlow Production Manager-server en ga na of het IP-adres geldig is.