Totaal aantal vellen is 0

Als de grootte van een taak die vanaf een FTP-server is ingediend bij een workflow die van het hotfolder-protocol gebruikmaakt 0 is, heeft de workflow waarschijnlijk niet kunnen vaststellen wanneer het invoerbestand volledig was ingediend.

U kunt dit probleem verhelpen door de Voltooiingsmethode van de workflow in te stellen op Controleer grootte of Trigger en de taak opnieuw in te dienen. Door de manier waarop bestanden van FTP-servers worden gedownload, werken de voltooiingsmethoden Bestand open en Geen niet.