TotalFlow PM PDF Print Driver installeren en configureren

U kunt de TotalFlow PM PDF Print Driver van Windows- of Mac-besturingssystemen gebruiken om taken in te dienen op TotalFlow Production Manager. U moet TotalFlow PM PDF Print Driver installeren en configureren op elk respectievelijk systeem.

U kunt TotalFlow PM PDF Print Driver downloaden via de gebruikersinterface van TotalFlow Production Manager, via elke ondersteunde browser. U kunt het uitvoerbare bestand TotalFlow PM PDF Print Driver ook uitvoeren via het installatiepakket van TotalFlow Production Manager.

TotalFlow PM PDF Print Driver kan worden geïnstalleerd op elk besturingssysteem dat TotalFlow Production Manager ondersteunt.

Belangrijk:
  • Zorg ervoor dat u de TotalFlow PM PDF Print Driver-versie gebruikt die is inbegrepen in het TotalFlow Production Manager-pakket.
  • TotalFlow PM PDF Print Driver kan niet worden uitgevoerd in HTTPS. Als u de TotalFlow Production Manager-server hebt geconfigureerd voor uitvoering in HTTPS, gebruik dan hetzelfde hulpprogramma om terug te schakelen naar HTTP bij gebruik van TotalFlow PM PDF Print Driver.