Geen toegang tot TotalFlow Production Manager

Als externe computers geen toegang tot TotalFlow Production Manager hebben, kan dit diverse oorzaken hebben.
  • De TotalFlow Production Manager-server is niet actief op de computer waar TotalFlow Production Manager is geïnstalleerd. Raadpleeg de Installatiehandleiding voor instructies voor het starten van TotalFlow Production Manager.
  • De netwerkverbinding tussen de externe computers en de TotalFlow Production Manager-server is verbroken. Herstel de verbinding en laat de gebruikers hun browser verversen.
  • Een firewall blokkeert de toegang. Zorg dat de TotalFlow Production Manager-poorten niet door de firewall worden geblokkeerd. Standaard zijn dit poort 15080 voor de gebruikersinterface en poort 15888 voor de Gebruikershandleiding in HTML-indeling.

Als u verbinding probeert te maken met de TotalFlow Production Manager-server tijdens de installatie van TotalFlow PM PDF Print Driver en het bericht Kan geen verbinding maken met TotalFlow PM-server verschijnt, controleert u of u toegang heeft tot TotalFlow Production Manager vanuit uw browser.

• Als u kunt inloggen in TotalFlow Production Manager maar u de interface niet kunt gebruiken en er geen toegang toe kunt krijgen, is het mogelijk dat de duur van de proeflicentie verstreken is. Neem in dat geval contact op met uw marketingvertegenwoordiger.
  • Als u TotalFlow Production Manager niet kunt openen nadat u uw besturingssysteem heeft geüpdatet naar Windows 10, start dan uw computer opnieuw op en meld u vervolgens aan bij TotalFlow Production Manager.