Met de optie Hele werkblad afdrukken worden meerdere taken aangemaakt

Wanneer u de eigenschappen van een XLS-bestand wijzigt in het dialoogvenster Taakeigenschappen voor printer en het bestand vervolgens via TotalFlow PM PDF Print Driver indient, worden de nieuwe waarden mogelijk niet op alle vellen in het bestand toegepast.

Dit gebeurt omdat de externe toepassing een aparte taak aanmaakt voor elke groep met vellen die dezelfde eigenschappen hebben, zelfs als u Hele werkblad afdrukken heeft geselecteerd in het dialoogvenster Afdrukken.

Volg in dit geval de volgende procedure:

1. Selecteer de .xls-werkbladen die u wilt afdrukken.

2. Als u een volledig werkblad wilt afdrukken, klikt u met de rechtermuisknop op een willekeurig werkblad en vervolgens op Alle vellen selecteren.

3. Wijzig alle taakeigenschappen naar wens in het dialoogvenster Afdrukken.

4. Selecteer Actieve vellen afdrukken onder Instellingen.

5. Klik op Pagina-instelling en vervolgens op OK om de gemaakte wijzigingen toe te passen op alle geselecteerde werkbladen.

6. Klik op Afdrukken.