Activiteiten aanmaken voor Externe toepassing uitvoeren

Om een taak te verwerken met een externe toepassing die gebruikmaakt van een opdrachtregelinterface, moet u een activiteit voor Externe toepassing uitvoeren aanmaken en toevoegen aan de workflow.

Zo maakt u een activiteit aan voor Externe toepassing uitvoeren:

1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Bewerkingen.
  3. Klik links op de pagina in de Objecten-pod op Workflows.
  4. Selecteer de workflow die u wilt bewerken, klik op Meer en klik vervolgens op Editor en eigenschappen....

De workflow wordt weergegeven in de Editor-pod.

5. Selecteer in het gedeelte Standaard van de Activiteiten-pod de activiteit Externe toepassing uitvoeren en klik op Kopiëren...
  6. Stel in het dialoogvenster Activiteit kopiëren waarden in voor alle vereiste eigenschappen.
      Opmerking:
    1. Als u de activiteit Externe toepassing uitvoeren gebruikt om een PostScript- of PCL-taak te transformeren naar PDF, voer dan een van de volgende opdrachten in het veld Externe opdracht in:
      • PCL-bestanden transformeren:
        copy ${getFileName(print,pdf,read)} ${getFileName(print,pcl,write)}
      • PostScript-bestanden transformeren:
        copy ${getFileName(print,pdf,read)} ${getFileName(print,ps,write)}
      Voor meer informatie, zie PostScript- en PCL-taken transformeren naar PDF met een externe transformatietoepassing.
    2. Voor hulp bij het opgeven van bestandsnamen in de eigenschap Externe opdracht, zie Bestandsnamen in symboolnotatie opgeven.
    3. Voor hulp bij het opgeven van taakkenmerken in de eigenschap Externe opdracht, zie Symbolen voor taakkenmerken gebruiken in opdrachten.
  7. Klik op OK.

U ziet de nieuwe activiteit in het gedeelte Aangepast van de Activiteiten-pod.

8. Voeg de nieuwe activiteit toe aan de workflow waar u het indienen van taken voor verwerking door de externe toepassing wilt inplannen.