Printers configureren voor het afdrukken van scheidingsvellen

TotalFlow Production Manager kan voor of na een taak waarden van taakeigenschappen op taakscheidingsvellen (bannerpagina's) afdrukken. Taakscheidingsvellen die voor de eerste gegevenspagina's van een taak worden afgedrukt, worden ook wel titelpagina's genoemd. Taakscheidingsvellen die na de laatste gegevenspagina's van een taak worden afgedrukt, worden ook wel extra pagina's genoemd.
    Opmerking:
  • Passthrough-printers kunnen geen headerbladen of achterbladen afdrukken.
  • Als u scheidingsvellen wilt afdrukken, moet de waarde van de eigenschap Aantal kopieën van taakscheidingsblad (voor) of Aantal kopieën van taakscheidingsblad (na) 1 of meer zijn voor de workflow waarmee de taak wordt aangemaakt.

U configureert een Job Ticket-printer om scheidingsvellen af te drukken als volgt:

1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Bewerkingen.
  3. Selecteer Printers in de Objecten-pod links.
  4. Selecteer de printer op het tabblad Printers, klik op Meer en selecteer vervolgens Eigenschappen...
  5. Klik in het dialoogvenster Eigenschappen voor taakticket-printer op Geavanceerd.
    Dialoogvenster Eigenschappen voor printer: de pagina Aanpassen
  6. Optioneel: Selecteer in de lijst een waarde voor de eigenschap Invoerlade voor scheidingsbladen wanneer u scheidingsvellen op een specifieke papiersoort wilt afdrukken.
    Het papier in deze lade wordt gebruikt voor het afdrukken van alle scheidingsvellen voor de taak: titelpagina's, extra pagina's en scheidingsvellen met speciale instructies.
    Wanneer er geen Invoerlade voor scheidingsbladen is geselecteerd, worden alle taakscheidingsvellen op normaal A4 of Letter afgedrukt.
  7. Als u de printer wilt inschakelen voor het afdrukken van titel- en afsluitende bladen, stelt u Voor of Na in op Ja.
  8. Klik op OK.