Methoden voor het indienen van taken

U kunt taken indienen bij TotalFlow Production Manager met behulp van andere TotalFlow-toepassingen, het LPD-protocol (Line Printer Daemon), FTP-protocol (File Transfer Protocol) of andere methoden voor het kopiëren van bestanden.

Taken worden ingediend voor workflows die u heeft gedefinieerd. Workflows ontvangen de taak en starten de verwerking van de taak.

De ondersteunde methoden voor het versturen van taken zijn de volgende:

Snelle indiening van Ricoh TotalFlow Production Manager
TotalFlow Production Manager laat u taken invoeren door een ondersteund bestandstype naar het indiengedeelte te slepen. De bestanden worden dan ingediend bij een TotalFlow Production Manager-workflow die de taken kan verwerken.
Ricoh TotalFlow Prep
Met TotalFlow Prep kunt u documenten bewerken en er proefafdrukken van maken, en documenten selecteren om een taak te maken met een taakticket en de taak vervolgens indienen bij een TotalFlow Production Manager-workflow.
Ricoh TotalFlow Production Manager Job Submission
Met TotalFlow Production Manager Job Submission kunt u documenten selecteren om taken in te stellen met een taakticket en de taak vervolgens bij een TotalFlow Production Manager-workflow indienen.
Ricoh TotalFlow PM PDF Print Driver
TotalFlow PM PDF Print Driver stelt u in staat documenten te verzenden van elk ondersteund besturingssysteem naar de TotalFlow Production Manager-server en een taak in te dienen bij een TotalFlow Production Manager-workflow via TotalFlow Production Manager Job Submission.
Hotfolder
U kunt een FTP-client of de gewenste bestandskopieermethode gebruiken om afdrukbestanden naar een hotfolder te kopiëren of te verplaatsen. Wanneer u een taak kopieert of verplaatst naar een hotfolder, ontvangt de workflow die is gekoppeld aan de hotfolder, automatisch de taak en wordt het verwerken van de taak gestart.
LPD-protocol
U kunt met de LPR-poort, de opdracht lpr of een andere opdracht die gebruikmaakt van het LPD-protocol, taken versturen naar een workflow. Geef de naam op van de workflow als doelprinter. Bijvoorbeeld, de naam van de workflow is de waarde van de optie -P van de opdracht lpr.
Web-to-print-systeem van MarcomCentral
U kunt MarcomCentral-verbindingen gebruiken om bestellingen aan te maken. TotalFlow Production Manager ontvangt automatisch bestellingen van de MarcomCentral-shops waarmee u verbinding heeft gemaakt, verwerkt bestellingen zoals gevraagd, geeft statusupdates, maakt pakbonnen en facturen aan en betaalt bestellingen.